Editie 2017

Het festival speelde zich af in en rond de Amersfoortse binnenstad. De locaties: Flint, Theater De Lieve Vrouw, Fluor, KAdECafé, Bibliotheek Eemland, Stadscafé De Observant, Mannenzaal, St, Aegtenkapel, Lutherse Kerk, Live Café Miles. De bezoekers konden in de voorverkoop kiezen uit drie routes. Op de dag zelf waren er losse kaartjes op de locaties.

Mallejan Festival 

Middagvoorstellingen

De artiesten van 2017: Alex Roeka, Elke Vierveijzer, Dorine Wiersma, Thijs van de Meeberg, Andermans Veren Live, Yvonne van de Eerenbeemt, Het Nieuwe Lied met Eefke den Held en Maarten Ebbers, de drie door Herman van Veen gekozen artiesten (Rikkert van Huisstede, Anna Serierse en Sterre Konijn) en Patrick Nederkoorn (finale).

Mallejan Festival

Finale in Flint

Ook de winnaars van de lokale competitie hebben een plek verworven op het festival. Het waren winnaar Thjum Arts. Hij speelde ook in de finale. Ook De Sjo (2e) en Annelies Fleskens (3e) speelden op de festivaldag in Bibliotheek Eemland.                                 Het festival eindigde met een Grote Finale, waarin vrijwel alle artiesten nog een kort optreden verzorgden. 

Op weg naar Mallejan

Competitie lokaal talent

De foto's zijn gemaakt door Bert Woudstra en Albert Hoevelaken.