Programmering

DE ROUTES VAN MALLEJAN 2020

VOORSTELLINGEN OM 13.00, 14.15 EN 15.30 UUR. 
ZE DUREN 30 MINUTEN. DE HOMMAGE 45 MINUTEN.

ROUTE A

Theo Nijland

LIFE CAFÉ MILES

Ooit de schrijver en componist achter The Shooting Party, nu allang voor zichzelf bezig, met eigen programma's. Eén van de Grote Liedjesmakers van Nederland. Schrijft ook voor andere artiesten. Winnaar van de Poelifinario 2019, categorie Kleinkunst. 


Hommage Robert Long

THEATER DE LIEVE VROUW

Hij overleed in 2006. Een veelzijdig artiest. Als schrijver van liedjes beheerste hij het komische en het serieuze repertoire. Een keuze uit zijn liedjes wordt gezongen en gespeeld door Elke Vierveijzer, Mattijs Verhallen, Abke Bruins en - hij schreef ook voor kinderen - leerlingen van Theaterschool De Springplank. Piano: Bouwe Bruins en Michiel Wetzer.  


Arjan Kleton

DE OBSERVANT

Hij is stand up comedian en won in 2015 de Talent Award op International Comedy Festival Rotterdam Hij treedt regelmatig op in Comedy Café Amsterdam en maakt er een gewoonte van de functie van barkeeper en comedian te combineren. Zijn eerste avondvullende programma heet dan ook 'Met de fles grootgebracht'. 

ROUTE B

Filip Jordens

AEGTEN KAPEL

ROUTE C

JOHAN GOOSSENS

LUTHERSE KERK

Hij wordt ervan verdacht de op aarde teruggekeerde Jacques Brel te zijn. Niemand is ooit met zang en passie zo dichtbij Brel gekomen. Flip Jordens is een gevierd, Vlaams acteur. Met zijn hommages voor Brel is hij een internationale ster. 


Anne Neuteboom

DE OBSERVANT

In 2019 was ze een van de drie genomineerden van de 'Neerlands Hoop'. de cabaretprijs voor het grootste talent. In het juryrapport: '.Ze is schijnbaar druk met onbelangrijke zaken, maar achter dat rookgordijn gaat een jonge, intelligente vrouw schuil'. Ze won de jury- en publieksprijs van Cameretten 2017..Nu speelt ze "Hit me baby one more time' . 


Roel C. Verburg

MANNENZAAL

Hij is een zingende stand up -comedian. Volgens Giel Beelen 'fucking grappig'. Hij is met niemand te vergelijken. Zijn liedjes zijn even krankzinnig als geestig. Hij draait mee in het 'circus;' van de light verse dichters, maar is vooral te zien in comedy café's of aanverwante locaties  in heel het land

Hij heeft het onderwijs de rug toegekeerd om zich aan theater te wijden. Begint in april 2020 met try outs voor zijn nieuwe voorstelling. NRC zei over zijn vorige programma: 'Eerlijk, grappig en ontroerend. IJzersterk cabaret.'.


Hommage Robert Long

THEATER DE LIEVE VROUW

Hij overleed in 2006. Een veelzijdig artiest. Als schrijver van liedjes beheerste hij het komische en het serieuze repertoire. Een keuze uit zijn liedjes wordt gezongen en gespeeld door Elke Vierveijzer, Mattijs Verhallen, Abke Bruins en - hij schreef ook voor kinderen - leerlingen van Theaterschool De Springplank. Piano: Bouwe Bruins  


Rosa da Silva

KAdE CAFÉ

Ze won de Wim Sonneveld Prijs 2019, de publieks- en juryprijs van het Amsterdams Kleinkunst festival. Het bekendst werd ze met haar theaterrol van Anne Frank in Anne. Met haar voorstelling 'Daar moet je heen' stapt ze over naar de kleinkunst. Bij het schrijven van liedjes werkt ze samen met provinciegenoot Daniël Lohues.

DE GROTE FINALE

FLINT

Om 17.15 uur is in de theaterzaal van Flint de traditionele festivalfinale. Hij duurt anderhalf uur. Alle artiesten komen na hun laatste optredens  naar Flint om daar op het podium nog een keer kort op te treden. Ook leven en werk van Robert Long zal in de finale aandacht krijgen. Gastheer en presentator is Frank van Pamelen, vermaard light verse dichter en schrijver.