Openingslied

Zing dan

Het festival wordt geopend met een lied op het plein. Koren en 'losse' zangers zullen een ode brengen aan Het Zingen. Dat gaan ze doen door 'Zing dan' te zingen, een lied dat bekend is geworden in de uitvoering van Jenny Arean. De muziek is van Nino Rota, de tekst van Ivo de Wijs. Ivo de Wijs staat met zijn werk centraal in deze editie van het Mallejan Festival

Zing mee

Iedereen die van zingen houdt kan op Tweede Paasdag naar het OLV Kerkhof komen. Om 12.15 uur zal dit speciale Mallejankoor het lied zingen. Om 11.45 uur is de enige en generale repetitie. Je kunt tekst, bladmuziek en een informatiedocument opvragen via mallejan@mallejanfestival.nl. Je hoeft geen tweede of derde stem te zingen als je dat niet wilt. De melodie is prima.

Kiki Schippers

Kiki Schippers, winnares van de laatste Annie M.G.Schmidtprijs  neemt de solopartij voor haar rekening. Zij treedt ook op tijdens het festival, in de Lutherse Kerk.

Korting

Alle zangers van het openingslied kunnen na afloop een kortingsbewijs krijgen bij de organisatie. Hiermee krijg je 10% korting op de losse kaartjes voor de Mallejanvoorstellingen van die middag.